добре дошли в моя уеб сайт

КОРАБНИТЕ ПРИКЛЮЧЕНИЯ НА ЗАК И КОДИ!


Запознайте се със Зак и Коди, главните герои в забавният и изпълнен с невероятни приключения филм "Лудориите на Зак и Коди". 
Те са 11-годишни братя близнаци, които, заедно с майка си, живеят в хотел "Типтън", която работи като певица там. Момчетата се забавляват добре в хотела, като го правят своя лична площадка за игра. Те много често се забъркват в невероятно забавни и вълнуващи приключения, които Зак замисля. Може да се каже, че именно Зак е по-забавният от двамата. В училище той не е много добър, но за сметка на това винаги измисля много странни идеи, които се превръщат едновременно в голямо забавление и големи бели за майка им и другите от хотела.
Доста често Зак изтъква пред Коди, че е по-голям с цели десет минути от него, което използва, за да накара Коди да направи нещо, което той е замислил. Или пък, за да му даде "братски" съвет, защото той е по-големият.

Коди се справя доста по-добре в училище от Зак. Той е умен и много често печели научни конкурси. Коди е по-послушният брат от двамата, но въпреки това винаги успява да се забърка в неприятностите, които брат му създава.

Другите по-важни герои са:
Лондон Типтън – тя е дъщерята на собственика на хотела. Точно заради това е много богата и има частен апартамент в него. Лондон обича модата – носи само дизайнерски дрехи и може да разчита на помощ от всички служители в хотела. Има куче на име Ивана, което много обича и което не яде кучешка храна, а само изтънчени ястия. И въпреки че, е пълната противоположност на Мади, те са много добри приятелки.

Мади работи в хотела, като продавачка на сладки и бонбони. Тя също така понякога е и бавачка на Зак и Коди. Мади е много умно и грижовно момиче и благодарение на бързия си ум, помага на близнаците да излизат от някои много сложни ситуации.

Кери е майката на момчетата. Тя работи в хотела като певица и е страхотна майка. Но е доста заета да оправя бъркотиите, които момчетата създават. 

Господин Моузби е управителят на "Типтън". Той се опитва да държи момчетата под око, защото много държи в хотела всичко да е наред.

Уеб сайт в alle.bg